Speedfitness

Formás izmok, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Heti 2×20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt.

Pozitív érvek a speedfitness mellet:

  • hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció
  • ín- és izületkímélés: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, nincs izületi terhelés
  • zsírégetés, zsírszövet-csökkenés: az optimális zsír-izom arány kialakulásával testünk jóval több kalóriát éget el még álmunkban is
  • cellulit csökkenése: kötőszövetek vérellátottságának javulása, vér- és nyirokkeringés megerősítése
  • izombéli hiányok és diszbalansziák kiegyenlítése
  • deréktáji fájdalmak kezelése: a gerincoszlop tartásához szükséges, mélyen fekvő tartóizmok megerősítése
  • a vizelettartásért is felelős gátizomzat megerősítése, szülés utáni rehabilitáció
  • sportolóknak teljesítményfokozás: robbanékonyság, dinamika, gyorsaságnövelés
  • nem tüneti kezelést nyújt, hanem az anyagcsere-serkentés és az optimális zsír-izom arány helyreállításával éri el a hatást
  • biztonságos működés: számos klinikai vizsgálat bizonyítja a speedfitness szenzációs eredményeit és biztonságos működését

Fitness és sport
Az új generációs elektrostimuláción alapuló tréninggel erősebb és intenzívebb izom-összehúzódást érhetünk el, mint a hagyományos ellenállásos edzések alatt, amikor kizárólag az akaratlagosan megmozdított izmok edződnek. Intenzitás, programválasztás és egyéni célkitűzéstől függően akár szálkásításra, erősítésre, állóképesség növelésre vagy gyorsaság fejlesztésre is alkalmas, nem csupán izomépítésre. Mindegy, hogy amatőr vagy profi sportoló vagy, a speedfitness garantáltan kihozza belőled a maximumot!

Szépség és vitalitás
A speedfitness végérvényesen leszámol a közismert mondással, miszerint „a szépségért szenvedni kell!”. Hosszú és izzasztó edzések nélkül könyvelheted el alakodon a gyors eredményeket: napokig tartó fokozott kalóriaégetést, a csökkenő súlyt és az egyre szebb, áramvonalasabb testet. A speedfitness a narancsbőr problémával is leszámol. Speciális cellulit programja kifejezetten az intenzív anyagcsere-serkentésére lett kifejlesztve, mely gondoskodik a lerakódások elszállításáról is.

Fontos tudni:

Az edzés előtt
2,5-3 órával edzés előtt fogyassz lassan felszívódó, szénhidrátban gazdag ételeket, ha van rá módod (teljes kiőrlésű gabonából készült élelmiszerek, rozskenyér, magas rosttartalmú müzli, hántolatlan rizs, korpás keksz, zabkása, durumtészta, gabonapelyhek, zöldség, gyümölcs stb). A tréninghez is energiára van szükséged!

2 órával az edzés előtt már ne egyél semmit!
30-45 perccel tréning előtt igyál meg legalább fél liter vizet. A tréning előtt izotóniás italt fogyasztása ajánlott dehidratáltság elkerülése érdekében.

Az edzés menete
1. Az edzéshez fel kell venni a pamut edzőruhát. Erre higiéniai okokból van szükség, valamint azért, hogy az elektródák ne érintkezzenek közvetlenül a bőröddel.
2. A pamut ruhára a személyi edző felcsatolja a benedvesített elektróda öveket, valamint a speciális mellényt.
3. Az edzés megkezdésekor az edző beállítja a kiinduló edzési intenzitást. A csúcstechnológiás Miha Bodytech készülékünk mozgás nélkül is edzi az izmaidat, de a személyi edző által mutatott speciális mozdulatok végrehajtása a különböző izomcsoportok még jobb és pontosabb megterhelését eredményezi, és így azok fejlődését még jobban elősegíti.

Edzés után
Az edzést követően – maximum 3 órával – fogyasztásra ajánlott fehérje shake segít, hogy a nagymértékben igénybe vett izmok gyorsabban regenerálódjanak, valamint hozzájárul az izom tömegének hatékonyabb növekedéséhez.

Hasznos:
Vendégeinknek, az optimális időtartás miatt, körülbelül 5 perccel a foglalási időponthoz képest javasoljuk az érkezést. Mindennek eredményeként maximálisan és kényelmesen tartani tudjuk, az edzés kezdési és befejezési időpontját. Számunkra az a fontos, hogy  minden esetben annyi időt szánj a programra és pontosan akkor, amikor az a napi programmenetedben a legmegfelelőbb.

Close Menu